DESPRE GALERIA DE PIANE

Suntem distribuitorul exclusiv FEURICH in Romania, incepand din 2007 , odata cu intrarea Romaniei in UE si disparitia taxelor vamale de import .


Avem sediul in Ploiesti, si livram piane cu coada, piane de concert si pianine FEURICH, inclusiv accesorii  in toata Romania.
Livram aceste piane si pianine nu ca pe niste marfuri oarecare, ci asiguram cu profesionalism transport, manipulare, montaj, acordaje si reglaje, service garantie si service post garantie.


Suntem in legatura permanenta cu clientii nostri, interesul nostru este de a pastra pianele si pianinele in stare optima,  astfel ca oricine si oricand se aseaza la pian /pianina  sa se poata bucura de un sunet de mare exceptie.

De a lungul anilor am facut livrari la scoli de muzica, licee de muzica, centre culturale, teatre, filarmonici, universitati, ceainarii, dar si in mediul privat, tuturor celor  celor pasionati de muzica si de dezvoltare personala prin muzica.

Citeste mai jos opiniile clientilor nostri, sau apasa butonul pentru a ne contacta.

CE SPUN CLIENTII

"Am cumparat o pianina noua FEURICH Model Universal 122 de la dealer-ul Feurich in Romania. Un sunet minunat si un finisaj satinat, absolut superb.
Conditii de livrare perfecte, clare si rapide. Apreciez si recomand."

— Maria Mosoiu, Bucuresti

GALERIA LIVRARIILOR

Pianina vanzare Cluj
Pianina vanzare Timisoara
Pian concert vanzare Bucuresti
Pianina vanzare Iasi
Pianina vanzare Oradea
Pianina vanzare Constanta
Pianina incepatori
Pian cu coada vanzare
Pianina automatica
1/1

Vrei sa dai, si tu, stralucire casei tale?