INTREBARI FRECVENTE

CAT DUREAZA LIVRAREA UNEI PIANINE?

De obicei livrarea unei pianine se face in termen de trei zile de la semnarea contractului. La primirea pianinei, primiti factura fiscala, certificat de garantie in original, si p roces verbal de receptie si acordaj.

CAND SE FACE PLATA PIANINEI SAU A PIANULUI?

Plata pianinei sau a pianului se face dupa livrare in cazul plati integrale. In cazul ratelor, platiile se fac comform anexei de plati la contractul de livrare.

CE METODE DE PLATA EXISTA PENTRU CUMPARAREA UNEI PIANINA SAU PIAN?

Acceptam plata facturii fiscale pe baza OP (ordin de plata) sau transfer bancar electronic.
In cazul ratelor, plata se face conform unei anexe de plati la contract ratele, atat valoarea cat si numarul ratelor lunare, fiind agreate impreuna cu cumparatorul. 

CE INSEAMNA INCHIRIEREA PIANINEI?

Exista o politica de inchiriere pentru pianine pe un termen minim de 12 luni. La sfarsitul perioadei termenul se poate prelungi sau pianina poate fii preluata de cumparator cu achitarea diferentei de plata. Sau, pianina se poate returna.

LIVRATI PIANINE SI PIANE IN TOATA TARA?

Da. Livram oriunde in Romania inclusiv la licee de muzica, scoli de muzica, palate de cultura, etc...

CATI ANI DE VIATA POATE AVEA O PIANINA SAU UN PIAN NOU?

CARE ESTE DIFERENTA DINTRE NUMEROASELE MARCI DE PIATA DE PIANE SI PIANINE?

CE PRET ARE O PIANINA SAU UN PIAN NOU?

O pianina FEURICH de la Galeria De Piane are pretul cel mai mic din piata de piane si pianine de firma. Iar avantajul clientului este ca pianina FEURICH se poate livra in rate stabilite de client, fara comisioane bancare. O modalitate de plata unic in Romania, cu rate direct la dealer FEURICH..

O pianina noua sau un pian nou , marca FEURICH este destinat multor generatii. Este o piesa care devine in fapt o punte de trecere intre generatii, cu acumularile sale de povesti frumoase si amintiri muzicale in timp.

Raspunsul este simplu: diferenta o face marca/brand-ul producatorului. Pianina sau pianul de marca internationala, renumita, este un instrument profesional, solid, cu piese si  accesorii de top, destinat a functiona generatii intregi cu o calitate a sunetului si a comportarii in timp perfecte. 

AI ALTE INTREBARI DESPRE PIANINE SI PIANE VANDUTE LA GALERIADEPIANE.RO? CONTACTEAZA-NE

Multumim!